Om Gasquen

I Gasquen hålls sittningar till låga priser, och efteråt så erbjuder vi ett av stans fetaste dansgolv på vår efterföljande nattklubb. Det finns alltid rikligt med øhl, drinkar och tilltugg till studentvänliga priser hela kvällen!

Gasquen är en ideellt driven nattklubb, av studenter för studenter! Alla Chalmerister samt deras vänner är välkomna. Om man är Chalmerist kostar inträdet i vanliga fall 30kr, i övrigt kostar inträdet 40kr oavsett om du är student eller ej. För att kunna visa att man är Chalmerist och har betalat kåravgiften ska man ha med sig Chalmers kårlegimitation. Observera att undantag kan förekomma.

I Gasquen är det artonårsgräns, glöm inte legimitation!

Kvarglömda eller borttappade föremål

Kvarglömda eller upphittade kläder och föremål tas om hand av respektive kvälls arrangör. Hör av dig till den kommitté som arrangerat den kvällen du tror dig ha glömt kvar något. Är du osäker vem som arrangerade så kolla i kalendern. Kontaktinformationen hittar du under fliken ‘Arrangörer’.

Uthyrningar till privatpersoner

Vill du hyra Gasquen för att ha fest? Gasquen kan man tyvärr inte hyra som privatperson. Vill man ha kalas i Gasquen, frågar man någon av arrangörerna om de är intresserade av att arrangera. Samtliga arrangörer och kontaktuppgifter finns under fliken ‘Arrangörer’!